Home Onze school Schoolgids en schoolplan

Schoolgids en schoolplan

Schoolgids 2019-2020

De schoolgids is bedoeld voor de ouders/verzorgers van onze (toekomstige) leerlingen en andere belangstellenden. Het is een naslagwerk, geschreven om u over allerlei zaken in te lichten.

Bij het lezen van onze schoolgids krijgt u een beeld van onze visie op onderwijs, de zorg voor onze leerlingen, de resultaten van ons onderwijs, wat wij van de kinderen en van u verwachten en allerlei praktische zaken, die relevant zijn om te weten.

De Schoolgids 2019-2020 kunt u hier downloaden.

Schoolplan

Het schoolplan is een verantwoordingsdocument voor het beleid van de school. Het is bedoeld voor het bestuur, de overheid, het personeel, de ouders, leerlingen en externe samenwerkingspartners.

Download het schoolplan.

U kunt ook informatie over de school lezen op de website: scholen op de kaart.