Home Onze school Leerlingenraad

Leerlingenraad

In een leerlingenraad zitten leerlingen die gekozen zijn door hun eigen klas middels stemmen. Het zijn leerlingen die graag namens hun klas allerlei zaken willen bespreken met de directie. Zo weten we wat de leerlingen van onze school belangrijk vinden. Het betekent dat de leerlingenraad de belangrijke rol heeft om erachter te komen wat er leeft op school en wat iedereen graag ziet gebeuren. Deze zaken kunnen zij bespreken in de vergaderingen van de leerlingenraad. De onderwerpen in de vergadering kunnen zijn: buiten speelgoed, hygiëne in de school, schoolplein enz.