Home Onze school Formulieren

Formulieren

Intredeformulier

Het intrede formulier wordt gebruikt voor kinderen die bijna 4 jaar worden en die na aanmelding uitgenodigd worden voor de eerste kennismaking met hun juf. U krijgt ongeveer drie maanden voordat uw kind naar school gaat vanuit school de vraag om dit in te vullen.
Werkwijze: download het EXCEL bestand en sla het op. Nadat u het heeft ingevuld, verstuurt u het als bijlage per mail naar info@t-klankbord.nl. Mocht het niet lukken, neemt u dan even contact op met school.

Intredeformulier voor bijna 4-jarige kinderen.

Verlof aanvraag

Wilt u buiten de schoolvakanties met uw kind op vakantie gaan of wilt u om een andere reden verlof aanvragen dan moet u hiervoor een verzoek indienen bij de schooldirecteur. Er zijn wettelijke regels voor extra verlof. Denkt u eraan dat een verlofaanvraag zo vroeg mogelijk moet worden ingediend, bij voorkeur vier weken voor het aangevraagde verlof. Voor een verzoek om vrijstelling van schoolbezoek kunt u gebruik maken van het volgende formulier. Het ingevulde formulier kunt u op school inleveren bij de directie. U krijgt dan snel te horen of het verzoek is goedgekeurd. In het andere document kunt u zelf lezen hoe de school omgaat met verzoeken voor extra vakantieverlof.

Formulier verzoek verlof.

Beoordeling extra vakantieverlof.