Home Onze school Formulieren

Formulieren

Op deze pagina treft u formulieren aan die op school gebruikt worden.

Het intredeformulier wordt gebruikt voor kinderen die bijna 4 jaar worden en die na aanmelding uitgenodigd worden voor de eerste kennismaking met hun juf. U krijgt ongeveer 3 maanden voordat uw kind naar school gaat vanuit school de vraag om dit in te vullen.
Werkwijze: download het EXCEL bestand en sla het op. Nadat u het heeft ingevuld, verstuurt u het als bijlage per mail naar info@t-klankbord.nl. Mocht het niet lukken, neemt u dan even contact op met school.

Intredeformulier voor bijna 4-jarige kinderen.

Voor een verzoek om vrijstelling van schoolbezoek kunt u gebruik maken van het volgende formulier. Het ingevulde formulier kunt u op school inleveren bij de directie. U krijgt dan snel te horen of het verzoek is goedgekeurd. In het andere document kunt u zelf lezen hoe de school omgaat met verzoeken voor extra vakantieverlof.

Formulier verzoek verlof.

Beoordeling extra vakantieverlof.