071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Kerstfeest

Kerstfeest

20 december 2021 | Nieuws

We hebben ondanks dat het allemaal anders ging toch een erg fijn kerstfeest gehad. Alle kinderen namen een zelf versierde gebaksdoos mee naar huis en moesten deze vullen met allemaal lekkers voor het kerstontbijt. De dozen waren goed gevuld en we hebben heerlijk ontbeten. 

Na het ontbijt ging elke groep om beurten langs bij de kerststal die aan ons schoolplein stond. 

De groepen 1 t/m 8 hebben gekeken naar de kameel, de schapen, de os, het varken en de geiten.
In de stal waren natuurlijk ook Jozef, Maria en baby Jezus aanwezig.

Na het bezoek aan de stal konden de groepen nog genieten van een voorgelezen kerstverhaal met wat lekkers.

Een geslaagde dag met veel leerzame momenten.

Zie ook:
Leidsch dagblad https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20211216_54418734
Sleutelstad https://sleutelstad.nl/2021/12/16/beestenboel-in-de-kerststal-van-basisschool-t-klankbord/

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This