071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws ’t Klankbord en De Zwaluw samen verder

’t Klankbord en De Zwaluw samen verder

28 september 2021 | Nieuws

Op 1 augustus 2022 gaan ’t Klankbord en De Zwaluw samen verder als één nieuwe school. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze kwalitatief goed onderwijs blijven garanderen voor de basisschoolkinderen in de Stevenshof. Dit schooljaar wordt gebruikt om gezamenlijk te komen tot een nieuwe identiteit en een nieuw onderwijsconcept. Ook moeten er allerlei praktische zaken worden geregeld, zodat het team en de leerlingen op de eerste dag na de zomervakantie goed kunnen starten.

Wilt u uw kind aanmelden? Neemt u dan contact op met een van de directeuren:

Christian de Jong: c.dejong@t-klankbord.nl

Annemieke de Leeuw: directeur@dezwaluwleiden.nl

Zij kunnen ook uw vragen beantwoorden over de fusie.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This