071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Schoolreisje maar dan anders

Schoolreisje maar dan anders

1 juli 2021 | Nieuws

Dit jaar hebben we geen schoolreis buiten school gehad, maar op school. Dit omdat een normaal schoolreisje
er weer niet in zat vanwege corona. Vooraf was het voor veel kinderen spannend hoe het er uit zou gaan zien,
maar alle kinderen waren dol enthousiast en hebben een ontzettend leuke dag gehad. Zo leuk zelfs dat
sommige kinderen hebben voorgesteld of we dit niet elk jaar konden doen. Hieronder ziet u een impressie van
deze dag.

                  

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This