071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Meester Wim met pensioen

Meester Wim met pensioen

28 mei 2021 | Nieuws

Vandaag was de laatste werkdag van meester Wim. Meester Wim gaat met pensioen. Ruim 45 jaar heeft meester Wim in het onderwijs gewerkt, waarvan 32 jaar op ’t Klankbord. Meester Wim heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op ’t Klankbord. Daarom werd vanochtend in een mooie bijeenkomst op het schoolplein het plein omgedoopt in het Wim Chrispijnplein. Meester Wim werd door alle kinderen van ’t Klankbord toegezongen.

Het Leidsch Dagblad heeft een korte weergave van zijn loopbaan beschreven:  
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20210528_84427312

Gelukkig heeft meester Wim er nog geen genoeg van en blijft hij op ’t Klankbord twee ochtenden per week als vrijwilliger werken.

             

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This