071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Super trots op groep 8!

Super trots op groep 8!

27 mei 2021 | Nieuws

Echt alle kinderen hebben een goed resultaat neergezet. Met een gemiddelde score van 538,2! Meester Christian kwam dan ook alle leerlingen hoogstpersoonlijk zelf feliciteren. Jullie hebben hard gewerkt en dat is beloond met een mooi resultaat. En dat na een jaar dat alles anders was dan anders. Wees er trots op. Wij als school zijn ook meer dan trots op jullie.

Met groep 8 gaan we er nog een acht mooie weken maken: met de eindmusical en het schoolkamp in het vooruitzicht.
     

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This