071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Helaas konden dit jaar weer de Leidse Koningsspelen niet doorgaan vanwege Corona. Incluzio heeft daarom in samenwerking met Scol voor scholen online challenges georganiseerd. Hoe leuk waren de gymlessen gedurende deze week. Vol met “oranje getinte” challenges. Favoriet was wel het bouwen van een koninklijk paleis met allerlei verschillende gymmaterialen. Bekijk ook de aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=n7naoJJCHZc. Onze vakleerkracht gym juf Daniëlle is met onze school uitgebreid in beeld gebracht!

     

Op vrijdag 23 april werd gestart in alle groepen met de landelijke work out van Rico Verhoeven. Deze was pittig. Vervolgens werden in elke groep allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een papieren escape room: Kraak de code, een Zweeds renspel met allerlei vragen over de Oranjes, een kahoot quiz over het Koningshuis en oud Hollandse spelletjes. Iedere groep kreeg een groot pakket met buitenspeel materiaal. Dat hebben we natuurlijk direct uitgeprobeerd. En … er was een heerlijk rood wit blauw ijsje voor alle leerlingen. Een superleuke dag zo voor de meivakantie.
   
   

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This