071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Op maandag 19 april werden Jim en Ruby van onze groep 8 geïnterviewd door het Leidsch Dagblad. Wat een leuke ervaring. De journalist had een aantal vragen. Zoals ben je zenuwachtig en hoop je dat je advies wordt bijgesteld. Voor u hebben we het artikel bijgevoegd, zodat u het verslag kunt lezen. Jim en Ruby kwamen beiden tot de conclusie dat je je niet gek moet laten maken door wat je op het jeugdjournaal vaak hoort. Eind mei zijn de CITO-uitslagen bekend.

Na de meivakantie gaat groep 8 hard werken aan de musical!
   

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This