071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Op donderdag 1 april vierden we het Paasfeest op school. Dit jaar helaas niet met een viering in de kerk, vanwege corona. Niettemin was het alternatieve Paasfeest op school geweldig. Iedere groep deed mee aan de zogenaamde Paasspeurtocht door de school. In de ochtend werden de groepjes kleuters begeleid door kinderen uit groep 8. Die deden dat geweldig. Vele leuke uitdagingen tijdens de Paasspeurtocht: op de xylofoon een deuntje spelen, wortelen in de mand gooien, eieren veilig overbrengen, rebus oplossen en nog veel meer. De stemming was super en het weer geweldig. Dus ook veel uitdagingen buiten. Kortom een geweldig gezellige dag, helemaal toen de paashaas even langs kwam!
     

      

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This