071-5314950
Wij zijn een SCOL school

40 jaar juf…..

Juf Ria is in de bloemetjes gezet door haar collega’s en het bestuur van SCOL. Ze is deze week maar liefst 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Juf Ria zegt zo dankbaar en blij te zijn dat ze al die jaren (op t Klankbord de langste tijd), met zoveel plezier haar werk heeft mogen doen. In totaal heeft zij op zes scholen gewerkt. Ook heeft zij in alle groepen lesgegeven als groepsleerkracht, maar ook als handwerk juf en de laatste jaren werkt zij op ’t Klankbord als vakleerkracht creatieve vakken!

Juf Ria: “Wat heb ik veel zien veranderen:
* Van klassikaal onderwijs…. naar werken in niveaus met daarbij een steeds veranderend handelingsplan!
* Van “ben jij klaar?, kom maar, dan mag je voor de juf dit nakijken en jij mag de plantjes watergeven” ….tot verrijkingswerk aanleveren en lesgeven in de plusklas.
* Van gezellige huisbezoekjes en gesprekjes met ouders bij de bakker en slager…tot “zoom oudergesprekken” in deze corona tijd!
* En niet te vergeten, van schoolkrijtje en balpen, schriften en boeken….naar digibord, chromebooks en Snappet!
Maar wat gelukkig nooit veranderd is zijn de kinderen,  ieder met hun  (eigen) aardigheden, talenten, hobby’s, karakters en levensverhalen.”

Hier wordt een juf een blij en gelukkig mens van!

Juf Ria zal in oktober 2021 met pensioen gaan. Dat vinden wij nu al bijzonder jammer!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This