071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Alle ouders en kinderen van ’t Klankbord hebben thuis een presentje ontvangen. Een heerlijk pak bakmeel voor cupcakes met een kaartje: “Met ouders, zoals jullie, zitten wij gebakken”. De tweede periode thuisonderwijs zit er bijna op. Vijf weken lang thuisonderwijs. Dat kun je alleen maar samen doen: ouders, vaak ook opa’s en oma’s èn leerkrachten. Het is voor iedere school heel fijn om samen het onderwijs op zo’n goed mogelijke manier vorm te geven. Met deze attentie hoopt ’t Klankbord de ouders te bedanken en samen met hun kinderen een gezellig bakmoment te geven met een heerlijk resultaat: cupcakes.

             

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This