071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Dit jaar had ’t Klankbord de eer dat Sinterklaas af en toe kwam logeren. Er was daarom een geweldig mooie logeerkamer ingericht op ’t Klankbord met een heus hemelbed. Daar hebben de kinderen al meermalen een kijkje mogen nemen. Zo wisten de kinderen dat Sint donderdag 3 december zeker zou komen logeren. Maar wat was dat nou? Sint heeft zich verslapen; juist op 4 december.

Het is ook zo’n drukke periode. De kleuters en de kinderen van de groepen 3 en 4 mochten hem daarom op hun sokken heel zachtjes wakker maken. Het wakker maken en het opstaan van de Sint gaan we konden alle ouders live stream mee volgen. Wat was dat geweldig zo kregen ouders en opa’s en oma’s toch wat mee van het feest. Oh wat was het gezellig en leuk met de Sint en zijn Pieten.

De Sint kwam ook nog op bezoek in de groep en tot slot was er een poppenkast voor de kleuters, de verhalen bingo voor groep 3 en het letterspel voor groep 4. Wat een feest!   

 

                         

De groepen 5 tot en met 8 hadden hun traditionele surprise ochtend. Dit jaar was het thema hoofdsteden, zoals Caïro, Amsterdam, New York, Moskou. Wat een mooie creaties waren er in ieder groep. Super. Natuurlijk bezochten de Pieten de bovenbouw groepen ook even.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This