071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Vandaag hebben groep 4 en 6 een herfstwandeling gemaakt. De wandeling door het park was heerlijk met dit prachtige weer. We zijn op zoek gegaan naar mooi verkleurde herfstbladeren. Aan de hand van een zoekkaart konden de kinderen erachter komen van welke boom de bladeren kwamen. Hoe goed hielpen de kinderen van groep 6 de kinderen van groep 4.
          

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This