071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Hoewel 3 oktober helaas niet doorgaat in de stad Leiden zoals we gewend zijn, konden we op school er ruim aandacht aan besteden. In de ochtend werden alle kinderen verrast met heerlijke hutspot! Helemaal geweldig was dat oud-burgemeester Pieter van der Werff in alle groepen langs kwam.
Vrijdag 2 oktober heeft onze adjunct directeur Wim Chrispijn, verkleed als oud burgemeester Pieter van der Werff, het verhaal verteld over Leidens Ontzet. Meester Wim weet alles over de geschiedenis van Leiden en kan dit zo boeiend vertellen dat zowel de kleuters als leerlingen van de bovenbouw aan zijn lippen hingen. Eind van dit schooljaar gaat “onze burgemeester” helaas met pensioen, maar wij hopen van harte dat hij ieder jaar bij de viering van Leidens Ontzet onze leerlingen komt verrassen met boeiende verhalen over de geschiedenis van Leiden.

e 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This