071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Vandaag was het Technolab op ’t Klankbord. De groepen 1 tot en met 3 hebben enorm leerzame en onderzoekende activiteiten gedaan onder leiding van heel enthousiaste begeleider. Zo werd een huis met heuse kleine bakstenen en cement gebouwd, de kinderen maakten zelf een bellenblaas; ook was er een spel waarbij het doel was de toren niet om te laten vallen. Wat fijn dat dit wel door kan gaan in deze bizarre tijden. En zo werken we op een heel praktische wijze onder deskundige leiding aan techniek. Kortom een heel geslaagde ochtend.
   

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This