071-5314950
Wij zijn een SCOL school

Inmiddels is de school al weer twee weken dicht. Het is zo stil in de school zonder alle kinderen. Wat een bizarre tijd. De hele situatie van thuisonderwijs vergt zowel voor ouders en kinderen als leerkrachten een heel andere werkwijze.De leerkrachten maken iedere week een weektaak voor de kinderen. Deze mailen we op maandag aan de kinderen via Schoudercom. Daarnaast wordt iedere dag een planning toegestuurd. Om toch goed contact te houden met de kinderen worden de kinderen gevraagd regelmatig een foto te uploaden. Via de blog maken we mooie verslagen van alle activiteiten. Met elkaar proberen we door deze rare tijden te komen en zijn super trots hoe we het samen met alle ouders en kinderen zo goed mogelijk het thuisonderwijs verzorgen.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This