071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Geslaagd carnavalsfeest

Geslaagd carnavalsfeest

20 februari 2020 | Nieuws

Vandaag was het carnaval op ’t Klankbord. Het team wachtte alle kinderen verkleed en wel op in de ochtend.
 
Traditiegetrouw startten we met een optocht door de wijk. En wat een gezelligheid was het in het winkelcentrum De Stevensbloem. Dit jaar hadden we in de optocht een heuse praalwagen: een Vikingschip, gemaakt door de leerlingen zelf met handvaardigheid. Het Vikingschip werd begeleid door de Raad van Elf.

Na terugkomst op school begon de talentenshow in de aula. Iedere groep verzorgde een schitterend optreden. De lat lag hoog dit jaar. De Raad van Elf moest jureren. Na een heel spannende strijd won groep 8A nipt van groep 3. Ook werden er weer prijzen uitgereikt voor wie het meest origineelst en/of mooi verkleed was. Na de talentenshow was het tijd om met zijn allen te gaan hossen. Kortom één groot feest zo net voor de vakantie!

       

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This