071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Kerstviering

Kerstviering

20 december 2019 | Nieuws

Het was weer een heel sfeervolle viering in de kerk voor kerstmis. En wat fijn dat zo veel ouders erbij konden zijn. Centraal in de viering stond dat kerstmis je vaak zo veel mooie herinneringen geeft en hoe fijn is het dat vrienden aan je denken als je je eenzaam voelt.
De viering werd muzikaal begeleid door onze eigen leerlingen! Aan het begin van de viering speelde een aantal kinderen met meester Han gitaar. Het popkoor van ’t Klankbord begeleidde onder leiding van meester Han alle kerkliederen. 

               

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This