071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws ’t Klankbord zamelt in voor de Voedselbank

’t Klankbord zamelt in voor de Voedselbank

19 december 2019 | Nieuws

In het kader van de kerstgedachte als ook in het kader van burgerschapsvorming, vinden wij het belangrijk om met de kinderen aandacht te besteden aan de mensen om ons heen. Net als vorig jaar hebben we in de twee weken voor kerstmis een grote inzameling gehouden voor de voedselbank. We proberen zo het bewustzijn bij kinderen te creëren dat ook zij al door een kleine bijdrage andere mensen heel goed helpen. We zijn er dan ook trots op dat we als school 19 kratten met voedsel hebben ingezameld voor de Voedselbank.
We danken alle ouders voor de hulp hierbij.

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This