071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Robots in de school

Robots in de school

13 december 2019 | Nieuws

De afgelopen weken hebben we in elke groep via Roboschool de beschikking gehad over robots. De leerlingen leren met de robots programmeren. Ieder jaar krijgen we gedurende twee maanden deze robots. Zo dragen we zorg voor een doorgaande lijn in computational thinking via programmeren en werken we aan de 21e eeuw vaardigheden van onze leerlingen. Groep 1 / 2 heeft gewerkt met de Beebot; groep 3 met Cubetto; groep 4 met Pro-Bot; groep 5 en 6 met de Ozobot en groep 7 en 8 met de Thymio.
Hieronder krijgt u een indruk.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This