071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwe boeken Bruna-actie

Nieuwe boeken Bruna-actie

10 december 2019 | Nieuws

Afgelopen vrijdag hebben kinderen van groep 5 nieuwe leesboeken voor de school in ontvangst genomen in de Bruna winkel in de Stevenshof. Deze leesboeken kregen we, omdat we tijdens de kinderboekenweek meededen met de Bruna spaaractie. Samen met alle ouders hebben we weer zeven nieuwe leesboeken voor de schoolbibliotheek gespaard. Voor elke bouw hebben we leesboeken mogen kiezen. Groep 5 mocht zelf ook een boek voor in de klas uitkiezen, omdat zij in de kinderboekenweek een prijs wonnen met de zwerfboekenkast. Zij kozen het nieuwste boek van Mees Kees. Volgend jaar doen we zeker weer meer met deze spaaractie!

Als school doen we daarom veel aan leesbevordering. Dit is een speerpunt. Zo starten we bijvoorbeeld in de hele school elke dag met lezen. In alle groepen wordt er voorgelezen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan technisch lezen (snappet, estafette) en doen we aan boekpromotie. Dus Bruna bedankt !

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This