071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Sinterklaas op ’t Klankbord

Sinterklaas op ’t Klankbord

6 december 2019 | Nieuws

Het was een mooi Sinterklaasfeest gister op ’t Klankbord. Op het plein draaide een draaiorgel gezellige sinterklaasliedjes. Voordat het echte Sintfeest kon beginnen moesten er nog wel twee pieten van het dak worden gehaald. Deze twee pieten waren namelijk op het dak geklommen met alle cadeaus, maar durfden niet meer naar beneden te komen. Gelukkig kon de brandweer, die aangesneld kwam met loeiende sirene, hen van het dak halen. Daarna kon het feest beginnen. Sint en de pieten bezocht alle groepen. De groepen 1 /2 genoten daarna ook van een echte sinterklaas poppenkastvoorstelling. Voor de groepen 3 en 4 was er een “vertel”bingo die de pieten met de kinderen deden. Vanaf groep 5 hadden de kinderen voor elkaar surprises gemaakt. Het thema was “fruit” dit jaar. Er waren weer super mooie creaties! Om 12.00 uur kon iedereen thuis Sinterklaas gaan vieren.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This