071-5314950
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Afsluiting Herfstproject

Afsluiting Herfstproject

18 november 2019 | Nieuws

Afgelopen week is het herfstproject bij de kleuters afgesloten met een leuke herfstviering in de aula.
“Oei oei oei, ik ben zo ongelooflijk boos!” Zo klonk de heks in de speelzaal. Ze zocht naar de egel om zijn stekels in de knoop te brengen. Kabouter verstopte egel daarom in haar huisje, waarna al onze toppers van de onderbouw voor elkaar optraden. Het was genieten! Gelukkig sloten de heks en de egel vrienden na alle optredens.
        

Ook hebben groepen 1/2 en groep 4 onder leiding van bovenbouw groepen een herfstwandeling gemaakt door het park. De kinderen deden een natuur speurtocht. Ze zijn in tweetallen op zoek gegaan naar eikeltjes, bloemen, stokken, veren en bessen. De kinderen zagen verschillende vogelnestjes in de bomen. Ook hebben de kinderen bladeren gezocht en bekeken van welke boomsoort ze kwamen. Hoe leuk is samenwerkend leren!

         

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This